Previous Entry Share Next Entry
(no subject)
immuuni
voi vittu tää suomen mielenterveysbla on perseest.
Apua ei saa vaikka haluais.
Noi klinikat on vaan niin vitun täynnä, että joutuu aina oottaa vitun kauan et saa ajan. Ainoo miten sais apua on, että satuttais itteensä, mut en lähde sille tielle.
Vituttaa

  • 1
Ja sit jengi miettii et mis mennään pieleen. Kaikki on mukamas niin hyvin.. mut jengi joutuu totee ettei tää varallisuus nyt ollutkaan sit se "juttu", joka ois samanvertainen kuin eudaimonia. Koska jengi kuitenkin siihen aina pyrkii teoillaan. Tai no, välil mennään metsään et voitais taas lähtee takas sinne tavoittelemaan sitä itseään.
Mut se et Suomi on pieni maa ja tääl on niin paljon päästään lahonneita tyyppejä ja ahdistuksen, masennuksen ja itsetuhoisuuden kierteissä rötvääviä ihmisiä vaikuttaa vähän muulta ku sattumalta. Ja hauskinta on se, ettei osa jengistä edes nää omaa negatiivisuuttaan :D Valittaa vaan omista ja muiden ongelmista. Ja luulee olevansa jotenkin fiksuja vielä, muiden yläpuolella.
Mut ainut millä on merkitystä on se, et mitä oman pään sisällä tapahtuu ja miten asioihin suhtautuu. Ja se, et miten yleisellä tasolla näkee tän kaiken. Luonnon, ihmiset, elämän. Luultavasti aikamoista löllömömmöö tää munkin teksti, eikä kovin idearikasta.. mut ainakin tiedostan sen. Ja oman ristiriitaisuuden, mut eiks se niin ollut et tärkeintä on puutarhanhoito ja sekään ei ole niin tärkeää? Jeejee. Ehkä mä oon sit vaan lopullisesti seonnut.
Mut kelasin rupee kiskoo D-vitamiinia nyt talven tullessa ihan huolel, joku kymmenkertainen suositusannostus. Siitäki on niin vaihtelevia mielipiteitä et mikä on ns. turvallinen jatkuvan käytön vrk-annos. Hirveet öyskyt vitskuist!

Joo, kansanedustajien pitäis alkaa tekee pikkuhiljaa asialle jotai suomalaisten mielenterveyden parantamiseksi.
Välil menee vähä siedettävämmin päivät, kun taas välil vituttaa nii vitusti. D-vitamiini on jees. Itse otan tota multivitaa, mut siin ei oo kyl paljoo sitä d-vitamiinia. Vois tilaa jostai netistä sellasii tosi vahvoi pillereit.

Ottakee myös kalaöljyä, siinäkin on D:tä ja muutaki terveellistä.

On se kyl jotenkin kumma miten ihmiset ei tunnu tajuavan ettei niillä päätöksillä jotka tehdään lyhyellä tähtäimellä pääse mihkään. Päättäjät miettii missä ne voi säästää tänään eikä tajuu et niillä päätöksillä mitä ne sillä perusteella tekee, hommat räjähtää käsiin vuoden tai parin päästä. Mut hei ei täs mitään, korotetaan vaan sitte niiden kansanedustajien palkkaa!

Mitenhän kauan tää ihmiskunta pysyy pystyssä..?

  • 1
?

Log in

No account? Create an account