Previous Entry Share
(no subject)
immuuni
Tänään huomasin olevani riippuvainen huumeista. Lähinnä siksi, että arkisin ei ole ollenkaan muuta tekemistä kuin seikkaila aivoavaruudessa. Rakastan psykedeelejä, mutta olen valmis luopumaan niistä terveyteni takia. Olen nyt siellä päihdeyksikössä. Kannabiksen käyttöä en ole kuitenkaan lopettamassa, vaan psykedeelien ja muitten vahvempien huumeitten. Nytkin olen pari viikkoa käyttänyt viitisen kertaa DXM:ää. Tykkään siitä, koska sitä on niin helppo saada. DXM:n erittelyyn tarvittavat varusteet saa laillisesti apteekeista/ruokakaupoista. Sitä saa aina kun haluaa.

Psykedeeleissä oleminen vain on niin mukavaa ja mielenkiintoista. Aina oppii jotakin uutta itsestään tai maailmasta. Tila jolloin en tiedostanut olevani edes ihminen, oli todella mielenkiintoinen. Olin vain tietoisuus avaruudessa.

Mutta joo, pitäisi lopettaa.


Ja voi vittu ton koulunki kaa... Aluks meni ihan hyvin, mutta nyt en oo ollu viikkoon koulussa. Ei vaan pysty... Motivaatio aivan nollissa. ASDGSjgsakhjkfshpoadhajkdh Mikään ei koskaan onnistu. Ainaku yritän tehä jotai hyödyllistä niin mun voimat ei vaan yksinkertaisesti riitä. Vituttaa tää paska. Mikään ei maistu miltään. Eikä apua saa mistään.

  • 1
  • 1
?

Log in

No account? Create an account